facebook

Vintidž Zeleni Tirkiz

Vintidž Zeleni Tirkiz – prsten od 925 srebra koji očarava svojom lepotom i simbolikom. Ovalni zeleni tirkiz na ovom prstenu ne samo da je vizuelno atraktivan već i nosi duh tirkiza – kamena radosti i zaštite. Njegova prepoznatljiva nijansa donosi notu svežine, a istovremeno se veruje da tirkiz donosi sreću i prosperitet nosiocu ovog prelepog komada nakita.

3.290RSD

1 na stanju

SKU: IPK-20-Zeleni-Tirkiz Kolekcija: Oznake: , ,
SKU: IPK-20-Zeleni-Tirkiz

1 na stanju

Opis

Vintidž Zeleni Tirkiz – prsten od 925 srebra koji donosi duh prirode na vašu ruku. Ovaj jedinstveni prsten ističe se ovalnim zelenim tirkizom, stvarajući prelep kontrast sa srebrom. Tirkiz, poznat po svojoj lepoti i duhovnim značajima, čini ovaj prsten posebnim izborom za one koji cene eleganciju s dodatkom duše.

 

Ovaj prelep kamen poznat je po svojoj karakterističnoj zelenoj boji koja može varirati od svetlo do tamno zelene, dodajući prstenu posebnu notu boje i elegancije.

Zeleni tirkiz je često povezan sa duhovnim i ezoteričnim svojstvima. Tradicionalno se veruje da tirkiz donosi radost, sreću i zaštitu svom nosiocu. Takođe se smatra kamenom ravnoteže, podstičući emocionalnu stabilnost i unutrašnji mir. Ovaj kamen ima široku primenu u svetu nakita, a Vintidž Zeleni Tirkiz prsten ga prenosi na vas s elegancijom i simbolikom.

Dodatne informacije

Težina 3,8 g
Veličina Prstena

56mm

Muški nakit

Ženski nakit

kolekcije

Ostallo

Hvala!

Uspešno ste se prijavili.