facebook

Ogrlica Malahit Tref

Ogrlica Malahit Tref je kao dragulj iz prirode. 925 srebrni lanac nosi privesak u obliku trefa, izrađen od prepoznatljivog malahita, u elegantnom srebrnom okviru. Ova ogrlica nije samo izraz stila, već i sreće, čineći je savršenim izborom za one koji traže spoj elegancije i pozitivne energije.

3.890RSD

2 na stanju

SKU: IPK-31-Malahit Kolekcija: Oznake: , ,
SKU: IPK-31-Malahit

2 na stanju

Opis

Ogrlica Malahit Tref donosi sreću i eleganciju na jednom mestu. Tanak lanac od 925 srebra nosi privezak u obliku trefa, izrađenog od prelepog malahita, koji je obgrljen srebrnim okvirom. Ova ogrlica je spoj sofisticiranosti i prirodne lepote, idealna za one koji žele nositi sreću sa stilom.

Malahit je prelep poludragi kamen čija je lepota proslavljena kroz vekove. Njegova karakteristična zelena boja, koja varira od svetlozelene do tamnozelene, privlači pažnju i čini ga jednim od najprepoznatljivijih kamenova u svetu minerala.

Ovaj kamen često ima zanimljivu i upečatljivu svetlosnu igru na površini, a njegova zelena boja je rezultat prisustva bakra u mineralu. Malahit se često koristi u izradi nakita i dekorativnih predmeta zbog svoje lepote i jedinstvenog izgleda.

Pored estetske vrednosti, malahit ima i značajnu simboliku. Tradicionalno se smatra kamenom zaštite, često povezanim s harmonijom, duhovnim uzdizanjem, pa čak i lečenjem. Neki veruju da malahit pomaže u jačanju emocionalne ravnoteže i donosi pozitivnu energiju. Sa svojom lepotom i duhovnim značajem, malahit je kamen koji se često nosi s ponosom i poštovanjem.

Dodatne informacije

Težina 4,2 g
Širina 40-45 cm
Dužina Lanca

Podesiva (40-45cm)

Hvala!

Uspešno ste se prijavili.