facebook

Ogrlica Sedef Tref

Ogrlica Sedef Tref je kao dragulj iz prirode. 925 srebrni lanac nosi privesak u obliku trefa, izrađen od prepoznatljivog sedefa, u elegantnom srebrnom okviru. Ova ogrlica nije samo izraz stila, već i sreće, čineći je savršenim izborom za one koji traže spoj elegancije i pozitivne energije.

3.890RSD

3 na stanju

SKU: IPK-31-Sedef Kolekcija: Oznake: , ,
SKU: IPK-31-Sedef

3 na stanju

Opis

Ogrlica Sedef Tref donosi sreću i eleganciju na jednom mestu. Tanak lanac od 925 srebra nosi privezak u obliku trefa, izrađenog od prelepog sedefa, koji je obgrljen srebrnim okvirom. Ova ogrlica je spoj sofisticiranosti i prirodne lepote, idealna za one koji žele nositi sreću sa stilom.

Sedef je prelep dragoceni materijal koji nosi u sebi magiju okeana. Njegova jedinstvena nežna boja često podsećaju na sjaj mesečine na mirnoj vodi. Ovaj materijal se često koristi u izradi nakita i dekorativnih predmeta zbog svoje prirodne lepote.

Sedef je simbol ženstvenosti, nežnosti i čistote. Njegova svetlucava površina ima sposobnost da uhvati svetlost na jedan jedinstven način, stvarajući efekat blagog preliva boja. Ova osobina čini sedef veoma privlačnim i posebnim materijalom.

Osim estetskog aspekta, sedef se često povezuje s duhovnom harmonijom i smirenošću. Tradicionalno se veruje da sedef donosi mir i olakšanje stresu i da podstiče kreativnost. Kroz vekove, sedef je ostao dragocen i simboličan materijal, pružajući nosiocu ne samo lepotu, već i osećaj unutrašnjeg mira i ravnoteže.

Dodatne informacije

Težina 4,2 g
Širina 40-45 cm
Dužina Lanca

Podesiva (40-45cm)

Hvala!

Uspešno ste se prijavili.